Overzicht nieuws
Fithandbal

Ziehier dan een eerste impressie van onze fithandbal.

Foto's kan hier je terugvinden

Commentaren (0)
Wilrijk Cup U12 (Zat 07/09/19)
In de Wilrijk-Cup streden drie U12-ploegen voor de beker in wedstrijden van 20 minuten. Heist-op-den-Berg, Evergem en uiteraard organisator Uilenspiegel namen het tegen elkaar op.
In onze eerste wedstrijd tegen Heist-op-den-Berg waren wij duidelijk de betere. Tegen halfweg stonden we met 7-1 voor. Niets leek ons nog in de weg te liggen voor een goede afloop. Maar een sporter weet dat de prijzen pas worden uitgereikt aan de eindmeet. Onze verdediging verzwakte fel en in aanval liep het ook minder vlot, we forceerden een aantal doelpogingen die in feite geen doelpogingen waren. We zochten niet naar de speler die vrij kwam in onze aanval om af te ronden op doel waar we aanvankelijk wel nog het geduld hadden. Het werd onnodig spannend en met een zuchtje wonnen we de wedstrijd met 8-9. Daarna 5 'rust en meteen daarna aan de slag tegen Uilenspiegel.
MEER ... Commentaren (0)
Kwalificatietornooi VHV U16

Proficiat aan onze U16.

Deze hebben zich zaterdag 07/09 opnieuw geplaatst voor het VHV A competitietornooi.

NIEUW BIJ HBC EVERGEM !!

Volgens de VHV  : Fithandbal is een nieuw concept, uitgewerkt door de Vlaamse Handbalvereniging i.s.m. de Vlaamse Overheid, om 30-plussers de kans te geven om één keer per week recreatief aan handbal te doen.

Voor meer info: Klik op bovenstaand logo !!

Trainingsschema's 2019 - 2020 staan online !! BIJGEWERKT

Het nieuwe seizoen staat bijna voor de deur.

Klik hier voor de het nieuwe trainingsschema van 2019 - 2020 !!!

WIJZIGINGEN CLUB INFO !!

Geachte leden, spelers, ...

2 veranderingen voor komend werkjaar:

1. Ongevallen aangifte: Afprinten van de website, laten invullen door een arts, afgeven aan een bestuurslid of Carine. In GEEN GEVAL ZELF MEER OPSTUREN NAAR ETHIAS (Deze worden gewoon geweigerd door hen !! )

2. Indien je nog jetons bezit: Gelieve deze te gebruiken op trainingen, jetons zijn geldig tot eind 2019. Nadien NIET meer te gebruiken

Beachhandbal Tornooi Blankenberge 2019

Na een hittegolf naar het strand aan onze Belgische kust om een toernooi Beachhandbal te spelen. Zonnecrème, zonnebril, parasols, … alles wat ons tegen de vuurbal kan beschermen stak in onze rugzak. Helaas overbodig. Bewolkt en naar de middag toe regen, dat was wat we kregen.

We hadden 2 herenploegen ingeschreven en 1 damesploeg voor zaterdag en zondag.

De U16'ers kwamen op zondag hun wedstrijden spelen.

MEER ... Commentaren (0)
Ligelden 2019 - 2020

Ieder van jullie kan nu reeds de brief ivm de lidgelden van 2019 - 2020 hier nog eens raadplegen.

Je kan deze ook vinden onder de sectie Downloads of Clubinfo => Bestuur

Nog een prettige vakantie verder !!!