Modus:       Maximaliseren
Info Red Wolves

Sinds kort is Sabine Van Damme (Huis - Fotografe) onze ambassadrice voor de Red Wolves.

MOMENTEEL GEEN AANBIEDINGEN VOOR WEDSTRIJDEN VAN ONZE NATIONALE PLOEG

Tickets voor wedstrijden kunnen via onderstaande link via haar worden besteld. Klik op het logo van de Red Wolves.

Naargelang de beschikbaarheid van de tickets zal het bestelformulier worden aangepast. Voorlopig zijn enkel tickets

voor de 2e wedstrijd beschikbaar. Wanneer we 10 tickets per wedstrijd aankopen is het € 10 per ticket, anders is het

€ 12,50. Kinderen tem 12 jaar kunnen gratis binnen wanneer ze vergezeld zijn van een volwassene.

Gelieve wel de identiteitskaart van het kind mee te nemen, want controle aan de ingang is mogelijk.

We kunnen er dan voor zorgen dat we vanuit Evergem allemaal bij elkaar zitten, en zo ook het vervoer naar Leuven regelen.

Voor alle vragen, mail naar redwolves@handbalclubevergem.be